Acasă Eveniment Vâlceni prinși cu pește fără documente

Vâlceni prinși cu pește fără documente

doi bărbați din comuna Ionești, care cu o autoutilitară, transportau pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport.
doi bărbați din comuna Ionești, care cu o autoutilitară, transportau pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică și din Băbeni au organizat, ieri, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol.

Polițiștii au prins în flagrant, pe raza orașului Băbeni, doi bărbați din comuna Ionești, care cu o autoutilitară, transportau pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport.

Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și Codul penal.

De asemenea, s-a dispus confiscarea a aproape 200 kg pește specia crap, o barcă pneumatică, 8 plase din fir textil plurifilament cu o lungime de 400 de metri și ridicare în vederea confiscării, a autoutilitarei.

Valoarea bunurilor depășește 20.000 lei.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version