Acasă Eveniment Accident cu două persoane decedate, pe Centura de Nord

Accident cu două persoane decedate, pe Centura de Nord

Update: Polițiștii doljeni au comunicat că a decedat o altă victimă. Este vorba de o altă pasageră din autoturism. În total, au decedat șoferul autoturismului și două pasagere. Șoferul tirului a suferit leziuni ușoare.

Trei persoane au fost rănite grav în urma unui accident violent, produs în urmă cu puțin timp pe Cenura de Nord a Craiovei. Potrivit oamenilor legii, este vorba de impactul frontal dintre un autoturism și un tir. În urma impactului, tirul s-a răsturnat pe marginea șoselei.

Polițiștii spun că accidentul a fost produs de șoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens.

”Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 65F, dinspre Isalnita, ar fi patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un tir. În urma impactului, tirul s-a rasturant in afara partii carosabile. Din pacate, in urma accidentului au decedat două persoane, conducatorul autoturismului si o femeie, pasager in aceeasi masina. O alta femeie, care era pasager in autoturism este incostienta”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

În acest moment, traficul în zonă este blocat.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version