Acasă Eveniment Patru adolescenți au omorât un tânăr, după care l-au incendiat

Patru adolescenți au omorât un tânăr, după care l-au incendiat

Patru adolescenți din Reșița, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au bătut cu brutalitate un bărbat de 29 de ani până l-au omorât. Apoi i-au incendiat cadavrul pentru a șterge urmele și a da impresia că a murit într-un incendiu.

În dimineața zile de luni, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din cartierul Govândari. Ulterior, procurorii au revenit cu noi informaţii prin care susțin că în casă a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat de 29 de ani.

Potrivit unor surse din anchetă, noaptea trecută s-ar fi întâlnit cu patru adolescenți. Au început să bea împreună însă la un moment dat, între ei a izbucnit un scandal violent, pe fondul unor certuri mai vechi.

Unul dintre tineri l-a lovit puternic în zona capului, iar bărbatul s-a prăbușit. Ca să își acopere urmele, cei patru l-ar fi dus apoi în acea baracă și ar fi dat foc încăperii, spun procurorii.

Suspecții au fost prinși de anchetatori. Necropsia urmează să lămurească exact cum a sfârșit bărbatul. Între timp, dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin.

Exit mobile version