Acasă Local Dolj Doctorul Mugur Riza, găsit spânzurat

Doctorul Mugur Riza, găsit spânzurat

Doctorul Riza de la SCJU Craiova, găsit spânzurat
Doctorul Riza de la SCJU Craiova, găsit spânzurat

Doctorul Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, și-a pus capăt zilelor, în această dimineață, fiind găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din locuința sa. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cursul acestei zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti.

În aceasta dimineață s-ar fi deplasat singur la locuința din respectiva localitate, iar pentru că nu a mai raspuns la telefon, soția a mers să verifice dacă totul este în ordine.

Poliţiştii doljeni s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. Din surse ale Gazetei de Sud bărbatul este doctorul Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova

Doctorul nu a lăsat niciun mesaj de adio, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version