Acasă Eveniment Accident cu două victime între Perișor și Radovan

Accident cu două victime între Perișor și Radovan

Foto: Facebook - Oltenia Info Trafic Tube

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs în acestă dimineață, între localitățile Perișor și Radovan. Potrivit oamenilor legii, un șofer de 25 de ani a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina în pădurea de pe marginea șoselei.

Polițiștii doljeni spun că în urma accidentului au fost rănite două persoane. Este vorba de șoferul mașinii și o pasageră în vârstă de 18 ani.

”Un tânăr de 25 de ani, din Rojiste, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56, între localitățile Perișor și Radovan nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga. A părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul într-un copac din pădurea Perișor. În urma accidentului, conducătorul auto și o tânăra de 18 ani, din Malu Mare, pasager în autoturism, au fost transportați la spital”, au explicat oamenii legii.

Aceștia din urmă mai spun că au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version