Acasă Eveniment Un șofer de ambulanță băut a provocat un accident

Un șofer de ambulanță băut a provocat un accident

Târgu Jiu: Femeie de 36 de ani, moartă în Piața Centrală
Târgu Jiu: Femeie de 36 de ani, moartă în Piața Centrală

Un şofer de ambulanţă din Ialomița este cercetat penal pentru că a plecat băut în misiune și a provocat un accident în care au murit doi măgari, iar autospeciala a suferit daune importante.

Polițistii din Ialomița au fost sesizați duminică seara despre un accident produs în Andrășești, unde o ambulanță a lovit doi măgari aflați pe drum.

Nici șoferul și nici asistentul din ambulanță nu au fost răniți, potrivit ISU Ialomița.

„Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanței, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, transmite Poliția Ialomița.

Din cauza impactului, animalele au murit. Șoferul e cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version