Acasă Eveniment Accident provocat de un sofer de 75 de ani

Accident provocat de un sofer de 75 de ani

Accident provocat de un sofer de 75 de ani

În aceasta după-amiază, un bărbat de 75 de a provocat un accident rutier pe strada Caracal, din Craiova. Acesta nu a acordat prioritate unui alt autoturism în timp ce încerca să iasă cu spatele dintr-o parcare.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, un bărbat de 75 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, ar fi iesit dintr-o parcare fără a acorda prioritate unui alt autoturism condus pe strada Caracal, de un tânăr de 19 ani, din Craiova. În urma impactului dintre cele două autoturisme, bărbatul de 75 de ani a fost transportat conştient la spital.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Se continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version