Acasă Eveniment Minoră dispărută acum o săptămână, găsită spânzurată

Minoră dispărută acum o săptămână, găsită spânzurată

Minoră dispărută acum o săptămână, găsită spânzurată

Tragedie în comuna Oteşani, judeţul Vâlcea. Tânăra dată dispărută în data de 11 mai 2020 a fost găsită spânzurată într-o pădure de pe raza localităţii, ea luându-şi viaţa cu şireturile de la teneşii cu care era încălţată. Denisa Georgiana Unchiaşu, de 15 ani, a avut o adolescenţă zbuciumată. Ea obişnuia să mai plece voluntar de acasă, însă de fiecare dată se întorcea după câteva zile.

Denisa Georgiana Unchiaşu
Denisa Georgiana Unchiaşu

În urma anchetei demarate în acest caz, a audierilor tuturor martorilor: familie, rude, prieteni, au ieşit la iveală amănunte terifiante despre viaţa Georgianei, despre calvarul pe care-l trăia în fiecare zi, dar şi mesaje descoperite pe un telefon în care fata îşi acuza tatăl de viol, potrivit Adevarul.

Când s-a anunţat dispariţia fetei, s-a făcut precizarea că Georgiana nu este la prima plecare voluntară de acasă, dar şi faptul că are un comportament deviant.

Potrivit surselor citate, în ziua în care a plecat de acasă, tatăl fetei a băut cu un bărbat de 40 de ani, cu care fata avea o relaţie din februarie, de care părinţii ştiau, după cum le-a mărturisit copila poliţiştilor în urma unei alte dispariţii în care a fost audiată ca martor.   

Părinţii se pare că nu s-au impacientat când au văzut că fata nu se mai întoarce, fiindcă nu era pentru prima dată când pleca de acasă.   

Mesajele terifiante din telefonul unui amic al fetei

Anchetatorii au descoperit însă că Georgiana era un copil extrem de inteligent, care intrase la liceu, în Horezu, cu o medie foarte bună şi care a terminat opt clase cu peste 9,60.  

Acasă însă trăia o viaţă de coşmar, mai spun sursele citate: „Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută…

Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”    În plus, în telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care fata îi povestea că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar nu are ce să facă. Se pare că şi alţii mai ştiau despre calvarul pe care-l trăia adolescenta din cauza părinţilor.    

Maşina cu care s-a plimbat Georgiana sâmbătă, 9 mai, a fost văzută la câteva sute de metri depărtare de locul unde a fost găsită spânzurată. Martorii au încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori privind locurile în care au mers împreună, motiv pentru care poliţiştii nu au reuşit să găsească trupul neînsufleţit.

Exit mobile version