Acasă Eveniment Bănuit de trafic de droguri, prins în flagrant

Bănuit de trafic de droguri, prins în flagrant

Poliţiştii au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc
Poliţiştii au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc.

Marți, într-o parcare din municipiul Salonta, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict un bărbat de 25 de ani, din Salonta, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Acesta a fost prins în timp ce încerca să valorifice 42,2 grame de amfetamină, drog de mare risc.

Totodată, la locuința acestuia, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, alte 2,5 grame de cannabis și 10 grame de amfetamină, pregătite pentru a fi comercializate, precum și un cântar de mare precizie.

Cele aproape 55 de grame de droguri au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, a fost dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Exit mobile version