Acasă Local Dolj Arestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Arestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus, vineri, arestarea preventivă a unui craiovean acuzat de comiterea a patru infracțiuni. Pe scurt, bărbatul este acuzat că a condus băut și fără permis, a accidentat mortal un pieton și a fugit.

Accidentul a avut loc joi seară, pe DN 6B, între localitățile Goiești și Negoiești. Inițial, oamenii legii nu au reușit să identifice șoferul și pietonul ucis. „La fața locului a fost găsit autoturismul abandonat. De asemenea, pietonul nu a fost identificat. Se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a lămuririi stării de fapt“, au susținut oamenii legii.

Accident produs de un craiovean băut și fără permis


Șoferul a fost găsit destul de repede, mai ales că și-a abandonat mașina la locul accidentului.„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi condus autoturismul la momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, ca urmare a comiterii altor abateri. Totodată, pietonul a fost identificat, fiind un bărbat de 48 de ani, din Negoiești“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Arestat după ce a ucis un pieton și a fugit

Ulterior, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Vineri, Judecătoria Craiova a emis un mandat de arestare pe numele craioveanului. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului și conducere fără permis.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version