Acasă Eveniment Decizie fără precedent: Vaticanul anunță că slujbele de Paști se vor ține...

Decizie fără precedent: Vaticanul anunță că slujbele de Paști se vor ține fără public

Peste două miliarde de credincioşi catolici şi protestanţi din întreaga lume sărbătoresc duminică Paștele
Peste două miliarde de credincioşi catolici şi protestanţi din întreaga lume sărbătoresc duminică Paștele

Decizie fără precedent în epoca modernă! Vaticanul a anunțat că slujbele de Paști se vor ține fără public din cauza pandemiei de coronavirus, notează Hotnews.

Toate slujbele religioase oficiate de Papa Francisc de Paști, în aprilie, se vor ține în absența credincioșilor, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Anunţula fost făcut astăzi de Vatican.

Cele patru zile de evenimente majore de la Joia Mare până la Slujba Învierii din duminica Paștelui, atrag anual zeci de micii de oameni în Roma și la Vatican.

Potrivit unei note de pe site-ul prefecturii Vaticanului, până la duminica Paștelui din 12 aprilie, toate audiențele generale și binecuvântările de duminică se vor desfășura fără public și vor fi transmise online și la televizior.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version