Acasă Eveniment Un șofer din Mehedinți a „reușit” să răstoarne mașina pe o străduță...

Un șofer din Mehedinți a „reușit” să răstoarne mașina pe o străduță din Timișoara

Parcare devenită virală pe internet, reușită de posesorul unui autoturism marca Dacia Logan, înmatriculată în județul Mehedinți.

Parcare devenită virală pe internet, reușită de posesorul unui autoturism marca Dacia Logan, înmatriculată în județul Mehedinți. O parcare „laterală” unică, cum nu multor șoferi le-ar reuși, a fost surprinsă în imagini în zona Circumvalațiunii din Timișoara și a stârnit amuzamentul internauților. Posesorii mașinilor cu numere de Mehedinți lovesc din nou în Timișoara. De această dată, unul dintre ei și-a abandonat autoturismul în mijlocul străzii, după ce a reușit performanța de a se răsturna cu ea. „Performanța” a fost imortalizată și a devenit repede virală.

„Parcare laterală”, au comentat mai mulți internauți. „Când vrei să ocupi doar juma’ de bandă să mai treacă și alții”, l-a scuzat o altă persoană, luându-i la mișto performanța celui care a parcat astfel autoturismul Dacia Logan. Postarea a adunat sute de comentarii în doar câteva zeci de minute, pentru că mașina „a leșinat”, după cum a spus un alt internaut.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version