Acasă Eveniment Muncitor în stare critică, după ce o placă de beton a căzut...

Muncitor în stare critică, după ce o placă de beton a căzut peste el

Muncitor în stare critică, după ce o placă de beton a căzut peste el
Muncitor în stare critică, după ce o placă de beton a căzut peste el

Un muncitor în vârstă de aproximativ 45 de ani, al Companiei Municipale Termoenergetica a căzut într-o groapă de patru metri, în timpul unei lucrări la o conductă, fiind transportat la spital, în stare critică.

„În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul”, informează Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o descarcerare şi o autospecială de pompieri.

Muncitorul a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Surse medicale au declarat pentru Agerpres că muncitorul se află la Terapie Intensivă în stare critică.

Valentina Grădinaru

Exit mobile version