Acasă Eveniment Dolj: Bărbat mort la Şimnicu de Sus după ce a căzut în...

Dolj: Bărbat mort la Şimnicu de Sus după ce a căzut în fântână

Echipajele de intervenţie, de la Secţia de Pompieri Craiova s-a deplasat la faţa locului pentru a-l salva pe bărbat, însă la sosirea lor acesta se afla căzut în fântână, cu faţa în jos.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a decedat miercuri seară în comuna Şimnicu de Sus, după ce a căzut într-o fântână. Echipajele de intervenţie, de la Secţia de Pompieri Craiova s-a deplasat la faţa locului pentru a-l salva pe bărbat, însă la sosirea lor acesta se afla căzut în fântână, cu faţa în jos. El a fost scos din fântâna adâncă de 10 metri şi largă de 50 de centimetri în jurul orei 19, dar nu a mai putut fi salvat. Echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version