Acasă Local Dolj Turci fără documente legale, prinşi la Calafat

Turci fără documente legale, prinşi la Calafat

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat azi noapte, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetăţean bulgar. Şoferul era însoţit de trei persoane de sex masculin, care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate emise de autoritățile bulgare.

Cu ocazia verificării documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografiile cărţilor de identitate prezentate de pasageri, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că documentele pe care persoanele în cauză le-au prezentat, aparțineau altor persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbaţi sunt cetăţeni turci cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Germania şi au recurs la această metodă deoarece nu deţineau vize de călătorie.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version