Acasă Eveniment Bebeluș descoperit într-o casă părăsită din Morunglav

Bebeluș descoperit într-o casă părăsită din Morunglav

Bebluş abandonat într-o casă din Morunglav
Bebluş abandonat într-o casă din Morunglav

Un bebeluş de trei zile a fost descoperit în satul Morunești, comuna Morunglav, din județul Olt.

Descoperirea a fost făcută de un localnic, care a auzit copilul plângând. Ghidat de plânset, săteanul a ajuns în imobilul părăsit și l-a descoperit pe micuț într-un coș de nuiele, înfășurat în pături.
Micuțul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru evaluarea stării de sănătate.
Directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca, a declarat că instituția a fost deja notificată că micuțul se află în evaluare medicală. Conform Rădița Piroșca, bebelușul are trei zile și este în stare bună. „Se află în evaluare acum, urmează să dispunem o măsură de protecție, dacă în urma evaluării se confirmă că este într-o stare de sănătate bună. Din primele informații, e bine“. Copilul va ajunge, luni, cel mai probabil la un asistent maternal.

Polițiștii din Balş s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelusul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate.

Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Bals pentru stabilirea situației de fapt.

Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.
Exit mobile version