Acasă Eveniment Casă de pariuri, distrusă de un incendiu

Casă de pariuri, distrusă de un incendiu

Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unuii incendiu izbucnit la o casă de pariuri din cartierul craiovean 1 Mai. Incendiu a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23.30.

„Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o sală de pariuri sportive, în municipiul Craiova, strada Victor Papillian. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mobilier și aparatura electrică. În urma incendiului a ars aparatura electrică din doatarea sălii, mase plastice, articole de mobilier, articole de papetărie. De asemenea, s-au degradat două unități de aer condiționat și cinci aparate de jocuri de noroc”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

În urma incendiului nici o persoană nu a fost rănită.

După stingerea flăcărilor, pompieriii au stabilit că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version