Acasă Eveniment Târgu Jiu: Doi tineri au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Târgu Jiu: Doi tineri au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Casa în care au murit cei doi tineri

Doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, au fost găsii decedați marți dimineață, într-o casă din Târgu Jiu. Tragedia a avut loc pe strada Islaz, în partea de nord a municipiului.

Victimele sunt o tânără, de 18 ani, și un bărbat de 20 de ani. O vecină a tinerilor a sunat la 112 și a anunțat că i-a găsit pe tineri inconștienți în locuința respectivă.

O vecină i-a găsit pe cei doi tineri
O vecină i-a găsit pe cei doi tineri

„La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două echipaje de ambulanță care au constatat că într-una dintre încăperile locuinței se aflau două persoane (una de sex feminin – 18 ani și una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenție de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiți la fața locului declarând decesul. Pompierii și polițiștii fac verificări cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Potrivit unor surse judiciare, monoxidul de carbon ar fi provenit de la o sobă pe lemne folosită pentru încălzirea camerei.

Exit mobile version