Acasă Eveniment Bărbatul bătut pe strada Doljului a murit

Bărbatul bătut pe strada Doljului a murit

Grigore Popescu (stânga sus) era legitimat de echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015
Grigore Popescu (stânga sus) era legitimat de echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015

Bărbatul de 41 de ani, din Grădinile, Olt, bătut de un şofer craiovean înainte de Crăciun, a decedat la spital. Bărbatul locuia în Italia şi venise în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă. În Italia era legitimat la echipa de futsal A.S.D Arzachena 2015. De când a intrat în comă, prietenii, rudele şi coechipierii bărbatului s-au rugat pentru el în speranța unei minuni.

Presa din Italia a scris despre decesul bărbatului de 41 de ani.

„Originar din România, cu domiciliul în Palau și jucătorul A.S.D Arzachena 2015, Grigore Popescu, Grig sau Gregorio pentru prieteni, a decedat în această dimineață, la ora 7:00, după ce s-a luptat cu moartea timp de câteva zile. El lasă în urmă o soție și o fetiţă pe care le iubea la infinit. Revenind în România pentru a-și petrece vacanța alături de rudele sale, jucătorul a fost victima unui atac în circumstanțe încă nelămurite. Grig s-a lovit violent cu capul pe trotuar și a intrat în comă”, notează galluraoggi.it.

În Italia, Grigore Popescu era legitimat de echipa de futsal A.S.D. Arzachena 2015.

Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia de mâine a GdS.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version