Acasă Local Dolj Un minor a furat maşina părinţilor şi a făcut-o praf

Un minor a furat maşina părinţilor şi a făcut-o praf

Un tânăr de 16 ani, din comuna doljeană Călăraşi este acuzat de poliţişti de comiterea infracţiunilor de concucere fără permis şi furt. Poliţiştii spun că, marţi noaptea, minorul a plecat la plimbare cu maşina părinţilor, un Opel înmatriculat în Bulgaria, şi a intrat într-un şanţ.

„Poliţiştii din cadrul Politiei Orasului Dabuleni au fost sesizati cu privire la faptul ca, la intrarea în satul Sărata, se află un autoturism blocat într-un sanţ pentru irigaţii.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma activitatilor desfasurate au stabilit faptul că un tânăr de 16 ani, din comuna Călăraşi, ar fi condus autoturismul respectiv. Autoturismul l-ar fi sustras de acasă, profitând de faptul că familia sa nu se afla la domiciliu. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale”, au precizat poliţiştii doljeni.

Deşi era maşina părinţilor, minorul s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt. De asemenea, minorul este acuzat şi de conducere fără permis.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version