Acasă Eveniment Dolj: Accident pe podul din Podari

Dolj: Accident pe podul din Podari

Dolj: Accident pe podul din Podari
Dolj: Accident pe podul din Podari

O şoferiţă a fost rănită şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, în comuna Podari.

Oamenii legii au stabilit că respondabil pentru producerea accidentului este un craiovean de 57 de ani. Acesta a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina condusă de o femeie de 30 de ani. Accidentul a avut loc pe podul de peste râul Jiu, din Podari.

„Un barbat de 57 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe DN 56, direcţia Calafat catre Craiova. A pătruns pe contrasens si a lovit un autoturism condus de o femeie de 30 de ani. Victima accidentului a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor de producere a accidentului”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version