Acasă Eveniment Col.(r) Constantin Stan va fi înmormântat luni, la Cimitirul Sineasca

Col.(r) Constantin Stan va fi înmormântat luni, la Cimitirul Sineasca

A murit Constantin Stan, fost șef al Serviciului Permise și Înmatriculări
A murit Constantin Stan, fost șef al Serviciului Permise și Înmatriculări

Col.(r) Constantin Stan va fi înmormântat luni, la Cimitirul Sineasca. Corpul neînsuflețit se află depus la Biserica Obedeanu. Slujba de înmormantare va avea loc luni, la ora 12 la Biserica Obedeanu. Ceremonia de înmormantare va avea loc la cimitirul Sineasca.

Col.(r) Constantin Stan, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor(SPCRPCIV) Dolj a încetat din viață, la 59 de ani. Decesul col. Constrantin Stan ar fi survenit, vineri seara, la un restaurant din cartierul 1 Mai, în urma unui infarct. O ambulanță SMURD a fost solicitată prin 112, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version