Acasă Eveniment Percheziţii în mai multe localităţi din Olt

Percheziţii în mai multe localităţi din Olt

Polițiștii din Drăgănești Olt au efectuat, astăzi, 15 percheziții pe raza localităților Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa din județul Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.

Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.

10 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești-Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version