Acasă Eveniment Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor
Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

O elevă de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru „fondul școlii“ spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.

Într-o postare pe Facebook, Roxana Șerban spune că părinții au cerut revocarea ei din funcția de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administrație, „întrucât a pătat imaginea liceului“.

„Eu venisem la ședință cu scopul de a discuta despre modurile de rezolvare a problemei, nu venisem ca să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi. În plus, mi s-a cerut revocarea din funcția de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație, întrucât am pătat imaginea liceului. Se pare că scopul ședinței nu a fost găsirea de soluții, ci discreditarea mea. Revin la vorbele reprezentantului părinților: DA, îmi este rușine că am ales să fac publică o neregulă de la mine din liceu, îmi este rușine de faptul că încercând să rezolv o problemă, nu sunt ascultată de persoanele care ar fi trebuit să-mi fie alături și care aleg să ma atace, în loc să se axeze pe găsirea unei soluții pentru binele nostru, al tuturor“, a scris eleva.

Reamintim că în urma dezvăluirilor elevei, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) i-a cerut primarului Decebal Făgădău să asigure bani pentru paza școlilor, amenințând că, în caz contrar, va da în judecată Consiliul Local.

Valentina Grădinaru

Exit mobile version