Acasă Eveniment UPDATE Craiova: Bătrân căutat de poliţişti

UPDATE Craiova: Bătrân căutat de poliţişti

Poliţiştii craioveni caută un bătrân de 87 de ani, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors
Poliţiştii craioveni caută un bătrân de 87 de ani, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

UPDATE: Poliţiştii craioveni au anunţat în urmă cu puţin timp că bătrânul de 87 de ani a fost găsit.

Poliţiştii craioveni caută un bătrân de 87 de ani, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Bărbatul a dispărut sâmbătă, după prânz.

„Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, ora 13:30, tatăl său, Scumpieriu Mihaiu, de 87 de ani, din Craiova, a plecat voluntar de la domiciliul său şi nu a mai revenit”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt următoarele: Înălţime circa 1,75-1,80 m, 70-75 kg, părul alb, tuns scurt, ochi albaştri, constituţie astenică. Bătrânul poartă aparate auditive în ambele urechi. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de velur de culoare maro, cămaşă cu mânecă lungă, albastră cu dungi albe şi hanorac albastru închis.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

SURSĂIPJ Dolj
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version