Acasă Eveniment Raluca Turcan: „Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai...

Raluca Turcan: „Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic, practicată de PSD”

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat sâmbătă, la Craiova, că în ultimii trei ani democrația și statul de drept au fost puse în pericol de PSD.

Prezentă sâmbătă, la reuniunea regională a liberalilor, aceasta a spus: „Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic, practicată de PSD. Klaus Iohannis și Partidul National Liberal au dus una dintre cele mai grele lupte din ultimii 30 de ani. Ne-am aflat într-o stare de asediu nedeclarată. Democrația, statul de drept au fost atacate la temelie cu un singur scop, că prin pârghii legislative instituțiile statului să fie controlate, subordonate și puse la picioarele infractorilor din spatele liderilor politici ai PSD”.

Totodată, vicepreședintele liberal a subliniat că în această perioadă președintele Klaus Iohannis a fost o „ancoră de stabilitate”. „În timp ce reprezentanții PSD din parlament din Guvern atacau instituțiile, atacau drepturile fundamentale ale românilor, atacau românii, atacau partenerii internaționali, companiile private, Klaus Iohannis și PNL le-au făcut viața un coșmar celor care au vrut să acapareze România”, a afirmat acesta. Potrivit liderului liberal, 19.000 de infractori au fost eliberați în ultimii trei ani, „ei amenințând zilnic siguranța cetățenilor și a copiilor noștri”.

Exit mobile version