Acasă Eveniment Olt: A murit într-un incendiu la Făgeţelu

Olt: A murit într-un incendiu la Făgeţelu

Un bărbat de 77 de ani a murit astăzi după ce ars într-un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea olteană Făgeţelu. Echipaje de la ISU Olt și Argeș au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la vegetație uscată și propagat la anexa gospodărească. Bărbatul a fost găsit fără viaţă cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ șase hectare de vegetație uscată și la o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați.

În urma incendiului a rezultat decesul proprietarului uneia dintre gospodăriile la care se manifesta incendiul.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au a
acționat aproximativ două ore și jumătate.

Au ars o anexă gospodărească și materialele combustibile depozitate în această și aproximativ șase hectare de vegetație uscată și a fost limitată propagarea incendiului la pădure și la locuințele aflate în zonă.

Incendiul a izbucnit în urma propagării flăcărilor care au cuprins vegetația uscată.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version