Acasă Eveniment Reţinut pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere

Reţinut pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere

Şoferul maşinii a fost reţinut pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere

Un bucureştean de 42 de ani a fost reţinut astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere.

Bărbatul, după ce a alimentat la o staţie PECO din Capitală, ar fi refuzat să plătească, ba mai mult a cerut, sub amenințare ca angajata să-i remită o sumă de bani. Aceasta a fugit în căutare de ajutor, încercând sa se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto aflată în apropiere. Bărbatul a urmărit-o, cu masina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale Secției 11, care au demarat verificările. De asemenea a fost sesizat Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București care au preluat cercetările. În urmă activităților desfășurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat pe raza județului Călărași, pe autostradă, fiind adus pentru audieri la Poliția Capitalei.

Exit mobile version