Acasă Eveniment S-a trezit cu un topor înfipt în uşă

S-a trezit cu un topor înfipt în uşă

Poliţiştii de la Secţia 3 încearcă să dea de urma unei persoane care a distrus uşa unui craiovean. Acesta din urmă locuieşte într-un bloc de pe strada Puteni. Partea vătămată crede că atacul are legătură cu o plângere formulată de locatari faţă de administratorul unui magazin de la parterul blocului, care a deschis şi o terasă.

„După ce au deschis acea terasă, am ajuns să trăim în gălăgie şi mizerie. Am strâns semnături de la locatari şi am seszisat poliţia locală. După aceea, într-o dimineaţă, m-am trezit cuz un topor înfipt în uşa apartamentului. Probabil s-a întâmplat noaptea. Am găsit toporul în uşă de dimineaţa”, a explicat cititorul GdS.

Amenzi pentru lipsa documentelor

De altfel, în urma sesizării formulate de locatari, agenţii Poliţiei Locale au amendat societatea comercială.
„În urma constatărilor efectuate de poliţiştii locali cu atribuţii în exercitarea controlului comercial la societatea comercială cu punct de lucru pe strada Putnei(…), aceasta a fost sancţionată contravenţional pentru ocuparea domeniului public fără a deţine acord emis de Primăria Municipiului Craiova.

Totodată, în urma controlului efectuat, s-a constatat că societatea comercială nu deţine acord de funcţionare emis de către administraţia publică locală pentru punctul de lucru situat la adresa menţionată, motiv pentru care acesta a fost sancţionată contravenţional.
De asemenea, s-a întocmit notă de constatare şi proces-verbal de constatare a contravenţiei, ca urmare a existenţei unei copertine metalice cu învelitoare PVC, amenajată pe faţada imobilului fără autorizaţie”, au transmis poliţiştii locatarilor din imobilul cu pricina.

Dosar penal la Secţia 3

Bărbatul care s-a ales cu uşa găurită a formulat o plângere la Secţia 3. Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că poliţiştii fac cercetări pentru identificarea persoanei care a înfipt toporul în uşa craioveanului.
„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. În prezent se fac cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate şi a tragerii la răspundere penală a acestora”, au explicat oamenii legii.
Rămâne de văzut dacă poliţiştii vor identifica autorul infracţiunii de distugere.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version