Acasă Actualitate O fetiţă de 8 ani, accidentată la Făcăi

O fetiţă de 8 ani, accidentată la Făcăi

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din comuna Perieti, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, nu ar fi acordat prioritate celor doi pietoni

O fetiţă de 8 ani a ajuns în această dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce a fost accidentată de o maşină. Copila s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Autoturismul care a lovit fetiţa de 8 ani era condus de un bărbat de 54 de ani. Incidentul a avut loc pe strada Prelungirea Bechetului. Potrivit poliţiştilor copilul a traversta prin loc nepermis, fără să se asigure.

„Un bărbat de 54 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Prelungirea Bechetului, spre Malu Mare a accidentat o minoră de 8 ani, din Craiova, care se angajase într-o traversare prin loc nepermis, în fuga şi fără să se asigure”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version