Acasă Local Dolj Contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant în Craiova

Contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant în Craiova

Doi contrabandişti de ţigări au fost prinşi în flagrant, astăzi, în Craiova.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au depistat în flagrant delict doi bărbați, în timp ce aceștia încercau să finalizeze o tranzacție cu țigări de contrabandă. Unul dintre ei are de 35 de ani şi este din Craiova, iar celălalt de 40 de ani, este din Drobeta Turnu Severin.

În urma controlului efectuat asupra autoturismelor folosite de cei doi bărbați, polițiștii au constatat că într-unul se aflau 3 baxuri a câte 500 de pachete de țigări. În celălalt autoturism poliţiştii au găsit un bax cu 500 de pachete de țigări, toate fără marcaje fiscale.

Polițiștii au găsit suma de 20.000 de lei

De asemenea, în mașina unuia dintre bărbați, polițiștii au găsit suma de 20.000 de lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Toate ţigările au fost confiscate

Ţigările au fost indisponilizate, iar polițiștii de la economic au continuat activitățile. În cauză au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziții domiciliare, la imobile din Craiova, folosite de bărbatul de 35 de ani.

Banii au fost confiscaţi

La una dintre locuințele bărbatului în cauză, polițiștii au găsit 72 de baxuri a câte 500 de pachete de țigări, fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Exit mobile version