Acasă Eveniment Două minore au dispărut dintr-un centru al DGASPC

Două minore au dispărut dintr-un centru al DGASPC

Andreea Sofica Vartic

Două minore de 13 și 16 ani, din Drobeta Turnu Severin, aflate în plasament s-au învoit la supreveghetor, fără a mai reveni până în prezent. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acestora.

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri, de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinţi că două minore au dispărut. Pe 25 august, în jurul orei 21.00, minora Andreea Sofica Vartic, de 13 ani, şi Cristina Georgiana Diculescu, de 16 ani, s-au învoit de la supraveghetorul de noapte, fără a mai reveni la centru.

Cristina Georgiana Diculescu

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acestora fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente Andreea Sofica Vartic: ochi căprui, aproximativ 63 de kilograme, 1,67 metri înălțime, păr șaten drept, față rotundă.
Semnalmente Cristina Georgiana Diculescu: ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,50 metri înălțime, păr șaten lung.
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version