Acasă Local Dolj Incendiu provocat într-o scară de bloc

Incendiu provocat într-o scară de bloc

Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova a intervenit la un incendiu într-un bloc de pe strada Virgil Madgearu. Ajunşi în zonă, pompierii au stabilit că nu este vorba de nici un incendiu în apartament, ci doar pe casa scării unde s-au folosit lichide combustibile și materiale textile.

Persoanele din bloc: 32 de adulți și 7copii, au fost evacuaţi. La spital au fost transportate două persoane cu arsuri şi excoriaţii. Alţi doi locatari au suferit atacuri de panică
Potrivit ISU Dolj, cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a focului pentru a genera incendiu.

Poliţia îl cercetează pe bărbatul care a dat foc

Polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați că un bărbat aruncă cu benzina într-un bloc din Craiova, dar și pe persoane care trec prin zona respectivă.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie precum și luptători SAS. Aceştia au reușit să pătrundă în apartamentul în care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului.
Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova.
Acesta se află în prezent la sediul secţiei, în cauză fiind demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.
La intervenție au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version