Acasă Eveniment UPDATE: Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Vâlcea. Coliziune între...

UPDATE: Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Vâlcea. Coliziune între un microbuz şi o maşină

UPDATE: Traficul a fost deblocat pe Valea Oltului. Microbuzul desfășura o cursă ocazională pe ruta Pitești – Ocna Sibiului. , acum se întorceau.
Îngrijiri medicale au primit 19 persoane. Şapte au fost transportate la spitalul din Râmnicu Vâlcea. Cinci au fost duse la Sibiu. Una dintre victime a fost trimisă cu elicopterul SMURD la Craiova. Şase dintre victime au refuzat transportul la spital

UPDATE: 21 persoane implicate în accident, 19 în microbuz (18 pasageri+șofer), 2 persoane în autoturism. Au rezultat 9 victime:

  • 2 persoane din autoturism – au fost scoși din auto de către participanții la trafic – prezintă fracturi de membre,
  • 7 persoane din microbuzul răsturnat care prezintă traumatisme diverse ( acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente, nu sunt persoane minore printre victime.

Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Vâlcea, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism.

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN7 la Câineni, Râul Vadului, după ce un microbuz şi un autoturism au intrat în coliziune. Din primele informații în microbuz se aflau 18 persoane. Acestea au ieșit din microbuz, iar în autoturism se afla o persoană, potrivit IPJ Vâlcea.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare, potrivit ISU Vâlcea.

Şapte persoane din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Poliţia continuă cercetările

Circulaţia este blocată până la terminarea cerectării de la faţa locului. Se pare că şoferul autoturismului a intrat pe contransens şi s-a izbit de microbuz. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul este negativ. La fata locului se va deplasa şi elicopterul SMURD Craiova. Locul de aterizare va fi platoul de la Balta Verde

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version