Acasă Eveniment GORJ: Filmul accidentului mortal în care au fost răniţi trei copii

GORJ: Filmul accidentului mortal în care au fost răniţi trei copii

Gorj: Accident rutier cu 6 victime la Plopșoru
O femeie a murit în urma accidentului de la Plopşor, Gorj

Accidentul în care o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, dintre care trei copii, a fost cauzat de o şoferiţă de 61 de ani, după cum se arată într-un comunicat al poliţiei.

„La data de 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni , au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopșoru a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, o femeie , de 61 de ani, din localitatea Turceni , în timp ce conducea un autoturism pe DE 66 Văleni, din direcția Târgu Jiu către Filiași , a pierdut controlul asupra direcției de deplasare lovind un cap de pod“, se arată în comunicatul poliţiei.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, de 55 de ani, din orașul Turceni, pasageră pe scaunul din dreapta față. De asemenea, au fost răniţi şoferiţa, o femeie de 27 de ani, din localitatea Borăscu și 3 copii minori, cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului. Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version