Acasă Eveniment Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter

Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter

Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter Foto: gsp.ro)

Au avut loc scene incredibile azi noapte la Cesena, după meciul României cu Franţa. Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter, au umbrit bucuria calificării României în semifinalele Campionatului European de tineret.
După meci, Cristi Manea a încercat să ajungă la ea. Scandalul ar fi pornit de la prietena unui unui fan care a încercat să facă o poză cu Manea.
Fotbalistul a bruscat-o, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge, potrivit stirileprotv.ro.

Mirel Rădoi: “Nu îşi avea locul aşa ceva”

„Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu-şi avea locul, suporteri români au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi un prieten de-al lor şi mi-e greu să vă spun ce simt în acest moment, pentru că aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper că cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietenă şi nu arăta deloc bine, dar e îngrozitor, ceea ce s-a întâmplat e teribil. Manea era devastat după meci, a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a spus Mirel Rădoi la conferința de la finalul meciului.

Soţia lui Cristi Manea a ajuns la spital după meciul de la Cesena

Iubita lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter
Incidentul a avut loc după meci

Potrivit GSP, altercaţia a fost aplanată abia dupa interveţia lui Gheorghe Hagi, care i-a spus fotbalistului să plece de acolo şi să meargă la vestiare.
„Performanța a fost umbrită de doi suporteri din tribune care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.
După incident, soţia lui Manea a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei. Conform GSP, agresorul femeii a fost identificat şi reţinut de organele de ordine.

România s-a calficat în semifinalele Euro-2019 şi la JO după 56 de ani

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C.
România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.
În semifinale, joi, România va întâlni Germania, deţinătoarea trofeului, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia.
România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

Exit mobile version