Cine suntem

Despre noi
Gazeta de Sud este cel mai citit cotidian regional din România cu o audiență extinsă de peste 70.000 de cititori zilnic (editia print + on-line).

Ziarul a luat ființă în 1995, este un cotidian independent, echidistant, reprezentând principala sursă de informație a oltenilor de pretutindeni.

Gazeta de Sud dezvoltă importante proiecte sociale prin Fundația Gazeta de Sud (proiecte educaționale, de mediu, culturale, pe sănătate) și comunitare prin acțiuni jurnalistice („Fii vocea cartierului“, „Craiova vrea autostrada“, „Craiova caută primar“).

Gazeta de Sud face parte din Trustul de presă Media Sud, unul dintre cele mai mari grupuri de presă locală din România, ce mai are în componența sa postul local Radio Sud, platforma on-line www.gds.ro și Tipografia de Sud.

Radio Sud Craiova 97,4 FM este un post local de radio, cu o grilă complexă de programe și muzică de calitate, de genul adult contemporary. Postul de radio promovează informația locală prin jurnalele de știri și rubricile tematice, realizate de redactorii GdS. Mai multe detalii aici.

www.gds.ro este cea mai accesată platformă on-line din Oltenia cu peste 3 milioane de afișări de site lunar și peste 510.000 de vizitatori unici pe lună. gds.ro este pagina oficială a cotidianului Gazeta de Sud, actualizată în timp real cu cele mai importante știri locale, naționale sau internaționale. Mai multe informații despre site, conform Google Analytics, aici.

Tipografia de Sud este una dintre cele mai mari tipografii din sudul României, executând tiraje medii și mari de produse tipografice de la cărți, broșuri, afișe, pliante, până la reviste, ziare și alte tipuri de materiale. Mai multe detalii aici.

Misiunea noastră
Suntem un cotidian regional independent, care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acestora. Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim, de aceea oferim în fiecare zi locuitorilor Olteniei informaţii actuale, folositoare și de calitate. Avem o echipă de jurnalişti care respectă un cod deontologic şi oferă publicului informații complete și corecte.

Prin articolele pe care le publicăm luptăm împotriva corupţiei şi a afacerilor ilegale, investigăm şi dezvăluim probleme care afectează comunitatea şi facem tot posibilul ca acestea să fie rezolvate de cei în măsură. Întotdeauna vom acţiona în interesul public şi vom lupta pentru dreptul la libera exprimare şi pentru accesul neîngrădit al publicului la informaţie. Gazeta de Sud îi va ajuta pe toţi cei care îi cer sprijinul, va oferi sfaturi şi va veni în apărarea oltenilor. De asemenea, va participa la clădirea viitorului comunităţii prin programe diverse de implicare socială, deoarece noi credem că un ziar puternic construiește o comunitate puternică.

Această misiune se bazează pe spiritul de echipă al unor profesionişti dedicaţi adevărului, integrităţii, loialităţii, calităţii şi muncii asidue.

PUBLICITATE

Gazeta de Sud este cel mai citit cotidian regional din România cu o audiență extinsă de peste 70.000 de cititori zilnic, cumulând ediția printată cu site-ul web.

Cititorii noștri
Gazeta de Sud se bucură de încrederea cititorilor săi, peste 75% dintre aceștia având multă și foarte multă încredere în ziar.

Publicul Gazetei de Sud este compus din cititori fideli, majoritatea citind ziarul în fiecare zi, și cu un comportament de informare activ, vizând în mod direct site-ul www.gds.ro în navigarea pe internet sau fiind dispuși să plătească pentru informație de calitate pe format tipărit.

75% dintre cumpărătorii ziarului sunt abonați la Gazeta de Sud, acest lucru demonstrând stabilitatea și loialitatea cititorilor.

Cititorii au vârstă medie, sunt persoane educate, mai mult de jumătate având studii universitare sau postuniversitare, și active, peste 60% dintre cititori fiind angajați sau antreprenori.

Cititorii Gazetei de Sud au interese variate și cuprind teme precum sănătatea și educația, administrația și economia, timpul liber și cultura sau călătoriile și sportul.

O campanie publicitară pe www.gds.ro va beneficia de o profilare excelentă: conform datelor oferite Google Analytics, vizitatorii site-ului au un profil de afinitate variat, potrivit comportamentului de consum stabilit pe baza paginilor vizitate anterior: lifestyle, sport, economie, shopping, politică, mâncare, auto, casă și grădină, media, tehnologie etc.

Pentru o ofertă personalizată ne puteți contacta la telefon 0251/413.100 sau e-mail [email protected]

Sumarul ediției de joi, 25 aprilie 2019

Actualitate

» Craiova: Pentru că nu au respectat culoarea semaforului, 14 şoferi au rămas fără permis
» Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenției de Încasare Fetești
» Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 declină competenţa către DNA în cazul jurnalistei ameninţată cu moartea de un cadru MAI
» Preşedinţia a anunţat oficial care sunt cele două întrebări pentru referendumul din 26 mai
» (GALERIE FOTO) Ministrul Transporturilor solicită demiterea şefului aeroportului Otopeni
» Amenzi uriașe în Sănătate. Dezbaterea publică a acestui proiect până în luna iunie
» O nouă explozie a fost auzită într-un oraş din apropierea capitalei din Sri Lanka
» Un copil de 11 ani, olimpic la matematică, mort după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara
» Restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A2
» Kim Jong-un şi Vladimir Putin, întâlnire în premieră la Vladivostok
» Patru răniţi, în urma unui carambol pe Autostrada A2 Bucureşti – Cernavodă. Circulaţia este deviată
» Reacţia Comisiei Europene după modificarea codurilor penale
» Daniel Barbu, fostul şef al AEP, urmărit penal de DNA în dosarul subvenţiilor de la PSD
» Modificarea Codurilor penale, adoptată

Interviu

» Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie: „Echilibrul din post trebuie să continue şi în afara lui“

Publireportaj

» We Love Retro îi aduce şi pe Captain Hollywood Project la Craiova
» IT – De la idee la business. Creare incubator de afaceri sectorial în domeniul Tehnologiei Informațiilor și Comunicațiilor prin reabilitarea, extinderea și reconversia unui imobil neutilizat și dotarea acestuia cu active (corporale și necorporale)
» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Construire gradiniță în comuna Ghidici, judeţul Dolj”

Local

» Ce spun colegii polițistului care ar fi amenințat-o pe ziarista Emilia Șercan

Dolj

» Măsuri de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul U Craiova 1948 Club Sportiv – SEPSI OSK Sf. Gheorghe
» Craiova: Un fals instructor auto, prins de poliţişti
» Razie a poliţiştilor doljeni în Vinerea Mare
» Tradiţii şi obiceiuri de Paşte în Dolj
» Preţuri mai mari în supermarketuri faţă de pieţe

Gorj

» Gorj: Bărbat reţinut pentru distrugere
» Gorj: Soţ şi soţie, agresaţi de un bărbat
» Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP, poposeşte în perioada 25 aprilie – 11 mai la Târgu-Jiu. Ateliere gratuite de educație financiară
» Gorj: Încă doi suspecţi anchetaţi în dosarul primarului din Vladimir
» Bal de Paşte la Polovragi
» Hora de Paşte de la Novaci, o tradiţie reînviată
» Program special la transportul în comun
» Controale ale DSVSA la toate produsele specifice Paştelui
» Scandal pe buget la Târgu Jiu

Vâlcea

» Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN 7

Sport

» Baschet (m) / SCM „U“ Craiova a dezamăgit în primul joc cu Timișoara
» Bon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov
» Adrian Popescu: Trebuie să atacăm încontinuu
» Voleibaliştii luptă la Steaua
» Burcea: Voi fi pe bancă la Baia Mare!

Sanatate

» UNICEF a lansat o campanie globală de susținere a vaccinării

Magazin

» Ken Kercheval, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes din serialul „Dallas”, a murit
» Joia Mare din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri
» Câştigător de Oscar, actorul Al Pacino, împlineşte 79 de ani
» Cum se fierb corect ouăle de Paşte. Greşeala pe care o fac toate gospodinele
» Cum faci friptura de miel perfectă. Cât se ţine la cuptor ca să fie delicioasă şi de ce se unge cu grăsime şi unt timp de o oră
» Mistere din subteranele României
» Povestea Iepuraşului de Paşte
» Horoscop
» Bancul zilei

Top