Acasă Advertoriale Cum îţi poţi curăţa inelele acasă. Sfaturi de la specialiştii SABRINI

Cum îţi poţi curăţa inelele acasă. Sfaturi de la specialiştii SABRINI

Orice femeie are o relaţie specială cu bijuteriile sale, pentru că acestea sunt parte din “bagajul” prin care îşi exprimă stilul, personalitatea, preferinţele. De multe ori, purtăm cu mare grijă bijuteriile şi ştim că, pentru a-şi păstra frumuseţea şi strălucirea, este nevoie ca, periodic, acestea să beneficieze de întreţinere şi cosmetizare profesională.

Până la 31 mai 2024, SABRINI oferă servicii profesionale gratuite de verificare stabilitate montură, verificare grad de uzură montură, fixare montură, curățare și lustruire a bijuteriilor cu diamante si pietre pretioase. Serviciul de rodinare se poate oferi contra cost.

În cazul în care nu ai totuşi posibilitatea de a ajunge într-un magazin SABRINI (vezi lista magazinelor aici), specialiştii SABRINI îţi oferă câteva sfaturi preţioase pentru a-ţi curăţa inelul singură, acasă:

  1. Verifică inelul pentru a vedea daca diamantele sau alte pietre, acolo unde este cazul, sunt bine fixate, precum şi starea gheruţelor de prindere. Ai grijă să nu fie îndoite sau cu urme de lovituri.
  2. Pune inelul într-un recipient cu apă călduţă şi 2-3 picături de săpun lichid de vase, timp de 30 minute.
  3. Scoate inelul şi, cu ajutorul unei periuţe de dinţi moale, periază-l uşor.
  4. Clăteşte inelul sub un jet de apă călduţă. Nu uita să te asiguri înainte că dopul de la chiuvetă este pus.
  5. Foloseşte o lavetă din bumbac moale şi un uscător de par pentru a şterge şi usca inelul.
  6. Pentru un plus de strălucire a aurului, foloseşte laveta specială SABRINI, primită la achiziţia produsului.

Dacă preferi să îţi laşi bijuteria în mâinile specialiştilor, nu ezita să ceri ajutorul echipei de profesionişti, în orice magazin Sabrini din proximitate.

Exit mobile version