Acasă Advertoriale Cum să faci dezinsecție, deratizare și dezinfecție adaptate la era online

Cum să faci dezinsecție, deratizare și dezinfecție adaptate la era online

Echipa ATUM

De patru ani, compania ATUM a intrat pe piața serviciilor specializate în domeniul dezinsecției, deratizării și dezinfecției. În era digitalizării, societatea a venit cu soluții adaptate pentru clienții din portofoliu, oferind servicii de monitorizare a intervențiilor prin intermediul unei platforme online.

ATUM garantează accesul la informații actualizate și respectă cele mai importante standarde internaționale, inclusiv standardele IFS. Prin strategia de business coerentă, conectată la cerințele prezentului, ATUM a reușit să consolideze un portofoliu important de clienți. Datorită respectării standardelor IFS, criterii stricte de calitate și siguranță în industria alimentară, și optimizării digitale a serviciilor sale, ATUM a câștigat încrederea unor jucători importanți din industria alimentară din România.

ATUM activează în 12 judeţe din ţară

Firma are acoperire națională, activând în 12 judeţe din România.

„Oferim soluții profesionale pentru combaterea dăunătorilor și asigurarea unui mediu sigur și sănătos, inclusiv în industria alimentară, spații comerciale, rezidențiale și instituționale. Aplicăm practici și protocoale de lucru conforme cu standardele IFS pentru a asigura condiții igienice și sigure în locațiile alimentare. Respectăm standardele internaționale și deținem certificări ISO relevante în domeniul calității și mediului. Punem accent pe construirea unei relații de încredere și pe furnizarea de soluții personalizate. Folosim tehnologie avansată pentru monitorizarea și raportarea intervențiilor noastre, oferind acces on line la informații actualizate și detaliate despre serviciile efectuate”, transmite echipa ATUM.

Plafon generos pentru a acoperi eventualele daune

Firma oferă inclusiv un plafon de asigurare de 700.000 de lei pentru a acoperi eventualele daune. „Deținem certificări ISO relevante cum ar fi ISO 9001:2015, RS 8000 / SA 8000:2014, 14001:2015, HACCP, 22000:2018. Utilizăm produse sigure, ecologice și eficiente având o abordare responsabilă față de mediu precum și rezultate durabile. Oferim garanții pentru serviciile noastre, asigurându-ne că sunteți mulțumiți de rezultate, informați și implicați în procesul de tratare a dăunătorilor. Sunt câteva dintre avantajele care ne-au ajutat să ne consolidăm poziția pe piață”, spun reprezentanții ATUM.

Mai multe detalii despre societate și serviciile oferite se găsesc pe www.atum.com.ro.

Exit mobile version