Acasă Advertoriale LEXTOP, un an de realizări. Primele succese la Centrul de pregătire pentru...

LEXTOP, un an de realizări. Primele succese la Centrul de pregătire pentru admiterea în profesii juridice din Craiova

La doar un an de la înfiinţare, Centrul de pregătire, suport şi instruire pentru admiterea în profesii juridice LEXTOP se poate lăuda deja cu rezultate importante

La doar un an de la înfiinţare, Centrul de pregătire, suport şi instruire pentru admiterea în profesii juridice LEXTOP se poate lăuda deja cu rezultate importante. Cursanţii care au ales să se pregătească în cadrul centrului fac acum primii paşi în carieră. Unii dintre ei au decis să împărtăşească din experienţa lor, în speranţa că le vor fi de ajutor tinerilor care au nevoie de îndrumare şi suport înainte de examenele dificile pentru admiterea în domeniul juridic.

Cadre didactice “devotate şi implicate”

Una dintre fostele cursante LEXTOP care este Adnanna Şerban, în prezent grefier la Tribunalul Ilfov, consideră că modulul său din cadrul centrului de pregătire, îndrumare şi suport a fost decisiv pentru succesul său profesional. “Cursurile susţinute de aceşti profesori minunaţi m-au ajutat şi m-au motivat în atingerea scopului meu de a ajunge grefieră. Programa parcurge întreaga materie. Include teorie, speţe, grile şi teste specifice meseriei. Important este că ea este adaptată pe înţelesul cursantului, făcând receptarea mult mai uşoară. Cadrele didactice sunt devotate şi implicate. Astfel, datorită centrului de pregătire LEXTOP am ajuns astăzi să fiu grefieră la Tribunalul Ilfov. Pe aceasta cale doresc să îi mulţumesc în mod special echipei care s-a ocupat de pregătire pentru tot efortul depus în evoluţia mea”.

Un real suport moral în perioada examenelor

“Mai ales în perioada examenului, profesorii LEXTOP au reprezentat un extraordinar suport moral”, a spus Adnanna Şerban.

Şi Anamaria Butaliu apreciază enorm susţinerea morală din perioada admiterii.

“Experienţa LEXTOP m-a ajutat foarte mult în atingerea scopului meu, admiterea la Școala Națională de Grefieri. Cursurile parcurg întreaga materie pentru examene. Explicațiile teoretice și practice sunt adaptate pe înțelesul tuturor, iar cu ajutorul testelor, materia este asimilată și fixată mai ușor. Profesorii din cadrul Lextop sunt foarte devotați. În plus, reprezintă un mare suport moral, mai ales în perioada examenului când tindem sa fim neîncrezători în forțele noastre proprii”, a mărturisit aceasta.

Succes la admiterea în profesia de avocat, cu ajutorul profesioniştilor de la centrul de pregătire

“Experienţa personală cu echipa de la Lextop a fost una surprinzătoare. Mă aşteptam să am parte de o pregătire juridică bună… Dar nu mă aşteptam să întâlnesc oameni care se preocupă cu atâta implicare de iniţierea noastră în carieră. Îndrumările au acoperit tot spectrul de pregătire. Am avut parte de sfaturi cu privire la limbajul profesional, managementul interacțiunii interumane, postură, cum şi ce atitudine să abordăm în viitoarele situaţii critice! Domnii profesori sunt practicieni consacrați, oameni care au o experienta vastă în spate şi nişte cunoștințe temeinice de care beneficiem în pregătirea noastră”, a povestit Aurelia Crețu, în prezent avocat stagiar.

“După ce s-au pus bazele teoretice (şi după ce acestea au fost însușite de către toţi cursanții!), am trecut la partea de lucru. Foarte multe grile (de un nivel ridicat şi foarte ridicat), analiza unor speţe controversate în doctrina națională, am vorbit despre toate deciziile instantelor supreme care vizau problemele juridice pe care le-am întâlnit in grilele noastre, fapt ce ne-a ajutat să fim la zi cu toate modificările legislative de ultimă oră!”, a adăugat Aurelia.

“Locul perfect pentru cine doreşte să promoveze concursurile”

R.S., o altă fostă cursantă LEXTOP, admisă în cadrul Baroului Bucureşti toamna trecută, consideră că “aici este locul perfect pentru toată lumea care dorește să promoveze concursurile de admitere în profesiile juridice”. Tânăra avocată recomandă cu toată încrederea echipa.

“Cursurile bine structurate, sistemul de testare, profesorii foarte bine pregătiți și înțelegători și organizarea eficientă m-au ajutat să mă perfecționez și să fiu admisă în cadrul Baroului București în această toamnă, încă de la prima mea încercare”.

Sebastian V. este şi el de părere că LEXTOP este alegerea cea mai bună pentru “toţi studenţii care aspiră la o carieră de succes în domeniul juridic”. Sebastian încă este cursant al centrului şi se pregăteşte intens pentru admitere. “Sunt absolvent al Facultăţii de Drept din Craiova. Experienţa mea alături de Lextop este extrem de benefică. Am primit ocazia de a învăța alături de profesionişti, cu materiale didactice la discreţie. Dar cea mai importantă este dedicarea de care au dat dovadă aceştia. Dumnealor. Mă declar extrem de mulțumit şi aş recomanda cu siguranţă LEXTOP”, a declarat acesta.

Felicitări din partea cofondatorilor

Cofondatorii LEXTOP, foşti magistraţi, îi felicită pe această cale pentru reuşitele obţinute şi le urează mult succes în cariera aleasă inclusiv pe cei care nu au fost nominalizaţi şi care au promovat examenele la Institutul Naţional de Magistratură, care au beneficiat de pregătire în cadrul centrului, asigurându-se un nivel concurenţial de performanţă.
Ceea ce particularizează acest centru de pregătire pentru admiterea în profesii juridice sunt, în principal, grupele mici, personalizate, durata modulelor – care poate fi de 4 luni, 6 luni, 8 luni sau 1 an, asigurarea pregătirii atât pentru avansaţi, cât şi pentru cei care iau materia de la început, şi performanţele obţinute.

Înscrierile pentru pregătirea în cadrul centrului LEXTOP continuă, iar detalii se pot obţine la telefon 0738131746 sau email: office@lextop.ro.
Website: www.lextop.ro
Facebook: fb.com/lextop.romania

Exit mobile version