Acasă Advertoriale Casa Speranței, locul unde specialiștii au grijă de cei dragi

Casa Speranței, locul unde specialiștii au grijă de cei dragi

Casa Speranţei

„Un zâmbet sau o vorbă bună spusă unui bătrân este a-i dărui o zi mai mult de viață”, spune echipa de la Casa Speranței, pensiunea pentru cazarea permanentă sau temporară a seniorilor din zona Tancodromului din Craiova.

Casa Speranței este locul unde un vârstnic nu trebuie să își mai facă griji că uită să își ia pastilele, și nici cei de lângă acesta. Echipa care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice nu doar că monitorizează și oferă asistență nonstop, dar are grijă și ca tratamentul medical să fie urmat conform rețetelor și regimul alimentar să fie adaptat în funcție de nevoile fiecăruia.

„CASA SPERANȚEI e un loc vesel și foarte liniștit pentru orice pensionar care s-ar simți singur acasă, care nu și-ar lua pastilele la timp și corect, care nu ar avea poate prieteni sau familia suficient de liberă cât să îi aloce timpul necesar“, explică reprezentanții pensiunii.

Meniuri și servicii personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui senior

Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Programele de îngrijire sunt şi ele personalizate, în funcţie de nevoile individuale.  Serviciile includ administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar sau ajutor pentru deplasare dacă este cazul. 

La numai 80 lei pe zi, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări, asistenţă medicală şi îngrijiri din partea personalului pensiunii Casa Speranței.

Facilități oferite:

Camere echipate modern , fiecare cu televizor
Living modern și spațios, dotat cu televizoare LCD
Asistență și îngrijire zilnică oferită de asistente medicale și infirmiere
Consiliere prin medic de familie, medici specialiști
Servicii de spălătorie, uscătorie, călcătorie
Bucatarie modernă, unde se prepară zilnic mâncare proaspătă
Mijloace de comunicare cu familia

Detalii la telefon 0769 817 777 și pe https://casasperantei-seniori.ro sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

Exit mobile version