Acasă Advertoriale Food Truck Festival: Craiova devine capitala deliciilor culinare

Food Truck Festival: Craiova devine capitala deliciilor culinare

De la bucătăria mexicană la bunătăţile meditareene şi până la delicatesele libaneze, Food Truck Festival va umple centrul oraşului de savoare şi de viaţă.

De Zilele Craiovei, Craiova devine inima deliciilor culinare, reunind sub umbrela Food Truck Festival arome din toate colţurile lumii. De la bucătăria mexicană la bunătăţile meditareene şi până la delicatesele libaneze, Food Truck Festival va umple centrul oraşului de savoare şi de viaţă.

Aproximativ 30 de truck-uri cu diverse specialităţi culinare vor poposi, în perioada 1-5 iunie pe străzile A.I. Cuza şi Popa Şapcă, dar şi în zona Pieţei Mihai Viteazul.

“Venim cu food trucks dintr-o multitudine de bucătării internaţionale, cu deserturi delicioase, cafea de specialitate şi cocktailuri alese. În plus, în proximitatea truck-urilor, în părculeţul de lângă Piaţa Mihai Viteazul vom avea zone de lounge umbrite, dar şi zone de activităţi pentru copii şi muzică de tineret”, spun organizatorii festivalului gastronomic.

Pe parcursul celor cinci zile care se suprapun sărbătorii oraşului, craiovenii vor avea prilejul să deguste o varietate de mâncăruri într-o atmosferă electrizantă.

Programul evenimentului, pe zile:

Joi, 1 iunie: 12:00 – 23:00
Vineri, 2 iunie: 11:00 – 23:00
Sâmbătă, 3 iunie: 11:00 – 23:00
Duminică, 4 iunie: 11:00 – 23:00
Luni, 5 iunie: 11:00 – 22:00

Intrarea este liberă.

Citeşte şi: Expoziții, show de lasere, spectacole, la Zilele Craiovei

Exit mobile version