Acasă Advertoriale Curățenie impecabilă și ambalaje personalizate – Soluții pentru afacerile din industria Horeca

Curățenie impecabilă și ambalaje personalizate – Soluții pentru afacerile din industria Horeca

Într-o lume post-pandemică, în care exigenţele în materie de igienă au crescut, soluţiile de curăţenie sunt un element important din ecuaţia succesului în industria HoReCa. O creştere mare a cererii s-a remarcat în ultimii ani şi pe segmentul de ambalaje. Aceasta a fost în mare parte încurajată tot de anii pandemiei. Livrările la domiciliu au acaparat o mare parte a pieţei de fast-food şi cateringul a devenit o necesitate pentru orice restaurant. Obiceiurile de consum s-au schimbat rapid în ultimii ani. Iar firmele din industria ospitalităţii au fost nevoite să se adapteze rapid.

SINLESS – soluţii de curăţenie superioare şi ambalaje personalizate

Compania craioveană SINLESS, care oferă soluții de curățenie superioare și ambalaje personalizate pentru industria fast-food și firmele de catering, a observat rapid aceste tendinţe. Şi astfel, a creat singurul showroom dedicat consumabilelor şi ambalajelor pentru industria HoReCa existent în regiune.

“Dacă eşti proprietarul unui fast-food sau al unei firme de catering, sau pur și simplu cauţi produse de curățenie de calitate înaltă, profesionale, pentru afacerea ta, acum poţi alege ce este mai potrivit pentru tine după o vizită la showroom. Poţi să vezi toate produsele expuse, le poţi pipăi”, spune Marius Ciuciuc, manager Sinless.

“Curățenia în mediul fast-food și în cadrul firmelor de catering este deosebit de importantă. Vorbim de ceva care are implicaţii directe asupra sănătăţii clienţilor. Firma noastră este specializată în distribuția de produse de curățare și ambalaje pentru fast-food și catering. Oferim o gamă largă de detergenţi și soluții de curățare de la producătorii de top, cum ar fi Bozo, Dermo şi Iduna. De la soluții puternice de dezinfectare, până la produse delicate pentru vase şi echipamente, avem tot ce este nevoie pe acest segment”, adaugă managerul SINLESS.

Detergenții furnizați de Bozo, Iduna și Dermo sunt special concepuți pentru a răspunde nevoilor specifice ale industriei fast-food și cateringului. Mai mult decât atât, acești producători sunt preocupați de protejarea mediului înconjurător. Astfel, produsele lor sunt ecologice și sustenabile.

Ambalaje personalizate

Pe lângă aceste produse, SINLESS oferă şi o gamă largă de ambalaje, cu posibilitatea personalizării acestora cu logo-ul clientului.

“Clienţii noştri îşi pot promova brandul în timp ce oferă un serviciu impecabil. Produsele cu ambalaje personalizate insuflă încredere în marcă şi îi fac pe clienţi să reţină numele şi produsele. Cresc astfel şansele de a reveni”, explică Marius Ciuciuc.

SINLESS are deja numeroase colaborări cu firme prestigioase din industria ospitalităţii.

“Fie că vorbim despre un lanț de restaurante, un serviciu de catering sau un food truck, clienţii noştri pot beneficia de ambalaje care să îi reprezintă cu adevărat. Echipa noastră de profesioniști lucrează îndeaproape cu clienţii pentru a dezvolta designul dorit. Scopul este ca produsele să iasă în evidență, ca marcă unică. Suntem mândri că putem oferi prețuri competitive și livrare rapidă pentru a-i ajuta pe colaboratorii noştri să economisească timp și bani. Nu există nicio afacere prea mare sau prea mică pentru a beneficia de serviciile noastre, așa că le transmitem tuturor celor din acest domeniu să nu ezite să ne contacteze pentru a afla mai multe despre cum îi putem ajuta să îşi mențineți afacerea la standarde înalte și să se bucure de succes”, transmit reprezentanţii SINLESS.

Exit mobile version