Acasă Advertoriale Primul turneu organizat de Academia de Fotbal E-TWOW

Primul turneu organizat de Academia de Fotbal E-TWOW

Academia de Fotbal E-TWOW este un proiect de succes ce promite să ducă fotbalul juvenil din Oltenia la un alt nivel. Sub egida brandului E-TWOW Romania, condus de Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu, academia a reusit în mai puțin de un an de activitate să devină un club de juniori de renume în România. Pentru a sărbători reușitele din acest prim an de activitate, academia organizează primul său turneu: E-TWOW Junior’s Cup. Turneul promite să fie o amplă competiție fotbalistică de juniori, ce va deveni o tradiție în Oltenia.

E-TWOW Junior’s Cup

E-TWOW Junior’s Cup se va desfășura în perioada 2-4 Septembrie la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Craiova Aripile și la baza sportivă E-TWOW din Mischii.

Sunt invitați să participe toți iubitorii fotbalului, participarea fiind gratuită.
În cadrul turneului vor concura grupele 2010, 2011, 2012, 2015 si 2016 din cadrul unor cluburi de renume din România printre care: Fotbal Club E-TWOW, CS Universitatea Craiova, Academia Răzvan Raț Slatina, Luceafărul Târgu Jiu, Young Steaua Alexandria, Luceafărul Severin, ACS Athletic Roșiori, FC Rusănești, AS Oltenia Craiova, AS Leii Sudului, Sport Kids Drobeta Turnu Severin, CSS Caracal, Academia de fobal Gigă Popescu, Pro Junior Craiova, CS Filiași și CSS Corabia. Se vor acorda premii pentru primele 3 locuri la fiecare dintre cele 5 grupe și premii individuale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și cel mai bun golgheter.

Obiectivele competiționale de acest nivel sunt extrem de importante pentru dezvoltarea juniorilor fotbaliști. În primul rând competițiile vizează dezvoltarea calitatilor specifice și tactica echipelor. Concurând cu alții, în special cu alții care sunt mai dezvoltați decât ei, copiii simt că trebuie să se perfecționeze. Ei învață lecții valoroase din jocul împotriva adversarilor mai puternici. De asemenea, atunci când există un meci, o competiție sau un premiu pentru care să lupți, copiii au mai multă motivație să se antreneze mai mult pentru a avea succes.

Șansa juniorilor din Oltenia la o carieră profesionistă în lumea fotbalului

Academia de fotbal E-TWOW a anunțat încă de la înființare că dorește să transforme fotbalul de juniori din Oltenia. În mai puțin de 1 an de la înființare, academia are deja peste 150 copii înscriși. Antrenamentele se desfășoară sub îndrumarea directorului tehnic Filip Popescu (licență UEFA B) și a antrenorilor Pițiche Cristian, Popa Mircea, Adi Popa și Valentin David (licenţa UEFA A, antrenorul portarilor). Academia a participat deja la mai multe turnee din țară iar grupa 2010 deja a adus acasă un trofeu.

Principalul obiectiv al academiei este să le ofere juniorilor un bagaj de cunoștiințe tehnico-tactice esențial pentru a face pasul spre un club de fotbal din primele divizii naționale.

Academia de Fotbal E-TWOW deține o bază sportivă ultramodernă în localitatea Mischii. Baza este amenajată la standarde europene și oferă următoarele facilități: teren de fotbal sintetic 25m x 45m cu instalație de nocturnă, vestiare încălzite, dușuri, toalete, două zone de relaxare, una în interior cu mobilier și canapele din piele, și una în exterior, cu mobilier și pavilioane pentru terasă (pentru părinții ce iși așteaptă copiii de la antrenamente sau meciuri), loc de joaca pentru copii, parcare și WiFi gratuit Antrenamentele se desfășoară în cadrul bazei sportive din Mischii, dar și în alte locații dotate adecvat.

Înscrierile la Academia de Fotbal E-TWOW la grupele de copii începând cu grupa 2010 până la 2016 se fac la numarul de telefon 0768909999.

Exit mobile version