Acasă Advertoriale Clinica Medisof se extinde. Încă un sediu și noi specialiști, în sprijinul...

Clinica Medisof se extinde. Încă un sediu și noi specialiști, în sprijinul pacienților din Craiova

Clinica Medisof, fondată în anul 2015, a inaugurat în această lună un nou sediu, pe strada Caracal, nr. 48.

Clinica Medisof, fondată în anul 2015, a inaugurat în această lună un nou sediu, pe strada Caracal, nr. 48, în apropierea clădirii principale situate pe aceeași stradă, la nr. 33. În spațiul recent amenajat au fost relocate specialităţile chirurgicale. Extinderea Medisof este un pas firesc în evoluția clinicii, pentru care atragerea de noi specialiști este un proces continuu cu scopul de a oferi pacienților acces la cele mai bune servicii medicale.

„Suntem constant într-un proces de extindere și aducem specialişti pentru a creşte adresabilitatea și calitatea serviciilor medicale. Avem o specialitate nouă, ginecologia, care necesita un plus de spațiu, iar echipa noastră de medici s-a mărit pe parcursul acestui an. Astfel, ne-am propus să mutăm specialităţile chirurgicale în sediul nou. Aici funcționează următoarele: chirurgie plastică, dermatologie, O.R.L. şi noua specialitate, obstetrică-ginecologie, unde pacientele vor fi consultate de dr. Andreea Coșăreanu și pentru care avem contract cu CAS Dolj”, transmit reprezentanții Medisof.

O altă noutate este revenirea medicului dermatolog Bianca Dica Iancu la Medisof, după trei ani de activitate în Capitală. „Experiența acumulată va fi, cu siguranță, în beneficiul pacienților noștri”.

Pacienții vor fi întâmpinați într-un spațiu prietenos și modern dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie.

Noul sediu Medisof este amenajat respectând cele mai înalte standarde, cu spații generoase pentru cabinetele medicale și o recepție primitoare, gândită pentru a întâmpina pacientul într-o ambianță plăcută și relaxantă, pentru confortul său emoțional deplin.

„Ne-am dorit ca pacienții să nu simtă că au venit la o clinică medicală, ci să vină la noi încrezători și relaxaţi, într-o atmosferă primitoare şi conștienți că vor găsi la Medisof ajutorul de care au nevoie”, spune echipa Medisof.

În clădirea principală, de pe strada Caracal, nr. 33, continuă activitatea specialităților reumatologie, neurologie, cardiologie, medicină internă, boli infecţioase, endocrinologie, urologie, ortopedie, ecografie și medicina muncii.

„La Clinica Medisof, suntem preocupați în mod real de sănătatea fiecărui pacient. Și noi, ca și pacienții noștri, avem un obiectiv comun: o sănătate mai bună. Iar obiectivele comune necesită eforturi comune. Așadar, ne dorim să construim cu pacientul o relație de colaborare, în care acesta să fie mai mult decât beneficiarul actului medical”, transmit reprezentanții Medisof.

Programări se pot face la numerele de telefon 0351.422.433 și 0733.393.033 şi la 0736.291.728 pentru sediul de pe Caracal nr. 48, sau la adresa de e-mail programari@medisof.ro.

Exit mobile version