Acasă Advertoriale Corina Cănuci și Cocoon Beauty Academy: Când ajungi unde ți-ai dorit, e...

Corina Cănuci și Cocoon Beauty Academy: Când ajungi unde ți-ai dorit, e vremea să-i ajuți şi pe ceilalți să o facă. Doar făcând ceea ce iubești poți avea succes!

Indiferent de obstacole, nu trebuie să renunți niciodată la ceea ce iubești. Acesta a fost crezul care a călăuzit-o pe Corina Cănuci pe drumul spre împlinirea profesională. A intrat în lumea micropigmentării la 25 de ani, iar după numai trei ani, a creat brandul COCOON Beauty by Corina Cănuci. Povestea ei este povestea unei femei puternice, care și-a clădit reușita cărămidă cu cărămidă, cu propriile mâini. Iar acum își dorește să împărtășească lucrurile frumoase din viața sa cu alte femei, sprijinindu-le să își atingă, la rândul lor, visul.

Școala unde fetele visătoare învață să devină femei de succes

„Așa cum povestea mea, prin muncă și perseverență, a devenit de succes, îmi doresc să devin baza poveștilor de succes și a altor femei muncitoare și cel putin la fel de visătoare ca mine. Pentru asta, am decis să creez un mediu profesional care să devină fundația viitoarelor creatoare de frumusețe. Astfel a apărut Academia Cocoon Beauty.

ACADEMIA COCOON BEAUTY este școala unde învățam FETELE visătoare sa ajungă FEMEI de succes. Cred cu ardoare că atunci când femeile determinate si muncitoare se întâlnesc, destinele lor se schimbă. Acest lucru mi s-a confirmat de fiecare dată! Femeile hotărâte care mi-au trecut pragul, cursante, angajate, cliente sau chiar prietene, au devenit mai mult decât ceea ce și-au dorit să fie, pentru că am darul de a da tot ceea ce sunt. Am semănat mulți ani ca azi să pot împărți din roade cursantelor pentru a nu le mai lua și lor tot atât de mult timp să-și găsească o cale”, spune Corina Cănuci.

Povestea din spatele Cocoon Beauty Academy

În 2014, când a început să cocheteze cu micropigmentarea, Corina își amintește cât de dificil a fost să găsească îndrumare și să învețe.

Micropigmentarea este un serviciu care aduce venituri frumoase, te motivează, dar, pe lângă asta, te și responsabilizează, crede fondatoarea Cocoon. Și trebuie să fii bine pregătit pentru că devii, practic, un „doctor al sprâncenelor” în care clientele își pun toată încrederea.

„Crești, crești, până când ajungi la un moment când simți că a venit timpul să dai înapoi comunității o parte din lucrurile pe care tu le-ai obținut în parcursul tău profesional. Oamenii puternici sunt oamenii care fac acest lucru, care nu țin totul pentru ei. Omul se naște, crește, se educă, ajunge într-un punct de liniște al vieții sale și hotărăște să dea mai departe ceva lumii acesteia. De multe ori, dăruim acestei lumi un copil, un viitor, și ne dorim ca acel copil să fie mai bun decât noi, pentru un viitor mai luminos decât prezentul. În mod similar, Cocoon Beauty Academy e ceea ce îmi doresc să dau mai departe femeilor din jurul meu”, transmite Corina Cănuci.

Exit mobile version