Acasă Advertoriale Top 5 mărțișoare în tendinţele anului 2022

Top 5 mărțișoare în tendinţele anului 2022

Omul este însoțit pretutindeni de simboluri, care nu sunt altceva decât modul nostru de a reprezenta lumea și de a o înțelege mai bine, de a o cuprinde cu gândul și a o celebra. Primăvara vine cu unul dintre cele mai îndrăgite simboluri de pe plaiul românesc, mărțișorul, despre care se spune că semnifică renaştere, speranţă şi optimism. Mărțișorul este considerat un talisman aducător de noroc și frumos.

În fiecare an, bărbații caută să ofere doamnelor și domnișoarelor pe care le îndrăgesc mărțișoare care să le surprindă și să le arate, fără cuvinte, prețuirea lor. Mărțișoare care să nu fie uitate după câteva zile, ci să fie purtate mult timp, mărturiiile unei legături al cărui fir nu se întrerupe. De aceea, mărțișoarele precum brățările de aur sau lănțișoarele cu pandantiv au devenit unele dintre alegerile preferate pentru cadourile începutului de primăvară.

5 modele de mărțișoare pentru această primăvară

Vă propunem cinci modele de mărțișoare deosebite, perfecte pentru a deveni gestul de neuitat al acestor zile.

Pentru mame, unul dintre cele mai frumoase cadouri poate fi o bijuterie elegantă și simplă, care să suprindă esența celei mai frumoase ipostaze ale unei femei, precum această brățară cu șnur roșu și pandant cu mama și fiica.

O brățară simplă, cu șnur roșu și inimioară din aur, este o altă alegere cu care nu poți da greș. Poate fi un cadou potrivit atât pentru iubită, cât și pentru mamă sau pentru un copil.

La modă în această perioadă foarte versatile sunt și pandantele pe fir din silicon, precum acest lănțișor pe fir transparent cu îngeraș din aur alb.

Foarte căutate sunt și brățările cu însemnele spiritualității, precum o brățară cu cruciuliță, care sunt apreciate de persoanele religioase, dar sunt adesea oferite și ca un prilej de a transmite unei persoane dragi că îți dorești să fie protejată.

Elegantă și inspirând rafinament de la prima vedere, o brățară rigidă din aur de 14k, cu pietricele din zirconiu de cea mai bună calitate este o altă opțiune ideală pentru un mărțișor de neuitat, care va deveni o piesă de rezistență a oricărei cutii de bijuterii.

BiancoNero, magazine în mai multe orașe din țară, inclusiv la Craiova

„Bianco Nero înseamnă celebrarea momentelor speciale din viață. Bijuteriile noastre prețioase din aur și argint sunt, de fapt, dragostea transpusă într-o pereche de cercei eleganți, un colier, un inel sau o brățară delicată, dăruite din inimă. La BiancoNero avem piese elegante, create pentru a suprinde și străluci, în peste 3.000 de modele”, spun reprezentanții apreciatului lanț de magazine.

Magazinele BiancoNero se găsesc în Craiova, Cluj, Timișoara și Târgu Jiu.

Campaniile și ofertele promoționale pot fi urmărite pe Facebook, Instagram și pe www.bianconero.ro

BiancoNero are în derulare și o campanie intitulată despre tine, ale cărei detalii le găsiți aici.

BiancoNero – bijuterii unice, cadouri de neuitat!

Exit mobile version