Acasă Advertoriale Creative Teacher – cursul care stimulează perfomanţa cadrelor didactice

Creative Teacher – cursul care stimulează perfomanţa cadrelor didactice

Sistemul de învâțământ se află într-un proces de reinventare. Managementul clasei este o sarcină pretenţioasă, care solicită profesorul într-un mod diferenţiat. Predarea în sistemul clasic, dar și în mediul online, reprezintă o provocare, iar reușita unei ore cu elevii depinde de o multitudine de factori.

În etapa de trecerea de la un învățământ cu o puternică amprentă teoretică la un sistem centrat pe nevoile elevilor, cadrul didactic este considerat promotorul procesului de inovare și schimbare. Pentru a face față provocărilor învățământului modern, cadrul didactic trebuie să fie animat de o puternică receptivitate faţă nou și să dovedească un efort continuu de autodepăşire, iar creativitatea elevilor ar trebui încurajată, nu limitată.

Participarea la un program de formare continuă într-un domeniu de mare interes: metode interactive de predare-învățare-evaluare poate contribui puternic la dezvoltarea și perfecționarea profesională a cadrelor didactice.

În acest context, Centrul Național de Training EDUEXPERT, furnizor de formare continuă, cu experiență de peste 11 ani în livrarea programelor de perfecționare pentru adulți, a pregătit pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar o ofertă educațională care să le faciliteze tranziția de la învățământul tradițional la un sistem bazat pe interacţiune şi creativitate.

Program acreditat de către Ministerul Educaţiei

Programul de formare continuă CREATIVE TEACHER este acreditat de către Ministerul Educației şi se caracterizează prin interacţiune, situaţii experienţiale, simulare de activităţi de învăţare specifice lucrului cu copii. Cursul integrează o gamă largă de facilităţi oferite de mijloacele moderne de instruire şi comunicare.

Absolvirea cursului se certifică prin emiterea unui Atestat de formare continuă a personalului didactic, având 15 credite profesionale transferabile.

Cursul se va desfăşura online

Programul de formare pe care Centrul Național de Training EDUEXPERT îl propune cadrelor didactice contribuie la dezvoltarea unui învăţământ modern, care permite iniţiativa, spontaneitatea şi creativitatea elevilor, dar şi dirijarea, îndrumarea acestora, rolul profesorului căpătând noi valenţe, depăşind optica tradiţională prin care este doar furnizor de informaţii. În organizarea unui învăţământ centrat pe nevoile elevilor, profesorul devine un coparticipant alături de elev la activităţile desfăşurate.

Toţi profesorii interesaţi de o experienţă de învăţare bazată pe creativitate, care să stimuleze atât performanţa personală, cât şi a elevilor cu care lucrează, sunt aşteptaţi să ia parte la un demers educaţional unic pregătit de echipa de formatori a Centrului Naţional de Training EDUEXPERT.

Cursul se va derula exclusiv online, pe platforma e-learning a furnizorului.

Rezervarea participării se face în limita locurilor disponibile, în ordinea completării formularelor de înscriere.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta furnizorul cursului, folosind datele de contact:

Telefon: 0770.836.192

Email: contact@eduexpert.ro

Website: www.eduexpert.ro

Exit mobile version