Acasă Advertoriale Cum să călătorim în oraș fără stres și în siguranță, mai ales...

Cum să călătorim în oraș fără stres și în siguranță, mai ales atunci când trebuie

Dacă vrei să te asiguri că ajungi la destinație în timp util, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul.

De ceva vreme, siguranța este o prioritate pentru fiecare dintre noi. Fie că mergem la birou, la puținele evenimente care se întâmplă în această perioadă, sau ne umplem timpul cu diverse activități prin oraș, siguranța este pe primul loc atunci când vine vorba de adaptarea la noua normalitate. Totuși, întrucât călătoriile nu sunt limitate complet și ne putem întâlni cu prietenii sau cu familia sau ne putem deplasa în continuare către locul de muncă, există câteva reguli de care trebuie să ținem cont atunci când ne punem la drum, pentru ca viața de zi cu zi să se desfășoare în continuare fără prea mult stres.

Partea bună e că toate acestea nu sunt deloc greu de respectat. Atunci când avem nevoie să ne deplasăm prin oraș, putem urmări cu ușurință un mic ghid pe care-l știm deja foarte bine: spălatul cât mai des pe mâini, purtatul măștii și distanțarea socială sunt unele dintre cele mai importante măsuri pe care le putem lua atunci când călătorim, pentru o experiență cât mai plăcută.

Dacă vrei să te asiguri că ajungi la destinație în timp util, una dintre cele mai ușoare și sigure modalități este ridesharingul. Companiile din domeniu au luat toate măsurile necesare pentru a menține siguranța tuturor utilizatorilor și au implementat diverse funcționalități conform recomandărilor de la organizațiile mondiale de sănătate, pentru ca utilizatorii să aibă parte de călătorii fără stres.

De exemplu, Uber și-a menținut angajamentul pentru siguranța utilizatorilor, fie ei șoferi sau pasageri. Ambii sunt rugați să poarte mască în timpul călătoriei, iar șoferii au fost echipați cu dezinfectanți pentru mașinile lor. În plus, șoferii nu se pot conecta pentru a conduce în aplicație dacă nu confirmă în prealabil, cu un selfie, că poartă o mască. 

Atât pasagerii, cât și șoferii, sunt sfătuiți să raporteze orice abatere pe care o observă. Cei care nu respectă regulile în mod repetat riscă să fie blocați în aplicație.

E important să reținem și faptul că, pe lângă cele mai recente măsuri de siguranță din aplicație, pasagerii au la dispoziție o serie de funcționalități care rămân valabile în perioada pandemiei. Chiar de la începutul călătoriei, când poți opta pentru a primi un cod PIN de patru cifre, unic pentru tine și șoferul tău, până la anonimizarea numerelor de telefon, astfel încât să poți discuta cu șoferul tău Uber în cel mai sigur mod, totul este construit pentru a-ți oferi cea mai bună experiență posibilă. În timpul călătoriei, dar și înainte ca șoferul să ajungă la punctul de preluare, poți vedea traseul urmat și chiar îl poți împărtăși cu contactele pe care le consideri de încredere – în plus, poți accesa și centrul de ajutor de urgență. După ce șoferul te-a adus în siguranță la destinație, ți se va cere să evaluezi și să împărtășești experiența.

Așa că, în cazul în care trebuie să ajungi undeva și vrei să fii în siguranță până acolo, amintește-ți că toate măsurile luate sunt pentru binele tău și al întregii comunități. Pune pe lista de cumpărături un mini dezinfectant și o mască reutilizabilă, iar companiile de ridesharing vor avea grijă de restul, pentru ca experiența ta să fie una cât mai sigură și mai lipsită de stres.

Exit mobile version