Acasă Sport Volei Volei (m) / Tragem pentru locul european! SCMU Craiova – SCM Zalău,...

Volei (m) / Tragem pentru locul european! SCMU Craiova – SCM Zalău, duel tare în Bănie

Echipa masculină de volei SCMU Craiova se pregăteşte de faza a doua a campionatului Diviziei A1, iar sâmbătă va avea de tras tare într-un nou meci important. Formaţia pregătită de Dănuţ Pascu va primi vizita celor de la Zalău, într-un prim joc din seria pentru 5-8 a Diviziei A1. Meciul este programat de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

SCMU a rămas să lupte în acest sezon doar pentru locul al 5-lea, ultimul care duce în Europa, asta după ce a pierdut la mare luptă seria cu Dinamo. Acum, alb-albaştrii sunt nevoiţi să dea piept cu Zalău şi să câştige cel puţin două partide pentru a continua. Apoi, în cazul în care trec de gruparea sălăjeană, oltenii se vor întâlni cu învingătoarea dintre Steaua şi CSM Constanţa. Cea mai bună echipă dintre cele patru va încheia pe locul 5 şi va primi biletele pentru noul sezon european.

În sezonul regular, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Zalău s-a impus în propriul fief cu 3-2, în timp ce oltenii au câştigat cu acelaşi scor întânirea din Craiova.

Citeşte şi: Handbal (f) / România îşi încheie grupa preliminară cu două meciuri la îndemână

Exit mobile version